Crew

Mees en Pieter: bijna 3 en bijna 1,5 als we vertrekken. Twee schitterende mannen, twee verschillende karakters. Mees is altijd in de weer, meehelpen, vissen, zwemmen! Pieter is ook ondernemend, maar wat minder voorzichtig dan z'n grote broer, dus daar hebben we onze handen vol aan!

tn_fam

 

 

 

 

 

 

 
 
Leonie en Adam, 32 en 34 als we vertrekken. Sinds 1999 een stelletje en nog steeds verliefd! Zin om na jaren van dromen nu echt te vertrekken. Zin om te ontdekken hoe de wereld eruit ziet en hoe onze heldjes zich ontwikkelen. Zin om lange tijd met z'n viertjes op stap te zijn. Zin om andere mensen en culturen te leren kennen. Zin om te varen, te proeven, te ruiken, te lachen, te huilen en vooral heel veel van elkaar te genieten.

tn_2008_10_10 014

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geinspireerd door Solo van Tania Aebi en Onder zeil van Siebe de Boer, boeken die we als kinderen lazen. De lezing van Olav Cox in 2003 gaf uiteindelijk het startsein voor ons eigen plan, weg in 2008 liefst met kindjes. Het eerste dat we kochten toen we gingen samenwonen was "De Blauwe Zwaan" een houten Waarschip 7.30. Vele mooie tochten gemaakt. in 2004 Elena gekocht en meteen met haar op huwelijksreis. De kindjes kwamen wat later, het is 2009 geworden. Nu weg, geen idee wat de toekomst ons gaat brengen maar met een gevoel dat we met z'n vieren en Elena, de hele wereld aan kunnen. Open blik, het zal heus niet altijd gemakkelijk zijn, maar kom maar op!