Nieuws

17
aug
2016

Aanbieding

AANBIEDING! Gedurende 2 weken geven we 10 euro korting op boeken die een kleine beschadiging hebben of een klein bind- of vouwfoutje. De foutjes zijn nauwelijks te zien, maar als je het foutje toch onoverkomelijk vindt, mag je het retour sturen en krijg je een andere.


20
juni
2015

Bijlage Vrouw de Telegraaf

Vandaag een interview mogen geven aan de Telegraaf voor de bijlage "Vrouw". Ben benieuwd.


27
okt
2014

Veiling United World Colleges

Ik had een boek ter beschikking gesteld voor een veiling, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan UWC (United World Colleges). Tot mijn verrassing heeft het boek 220 euro opgebracht!!!

Wil je ook zo'n waardevol boek? Bestel 'm voor slechts 29,95 euro (excl. 3,95 euro verzendkosten) via de knop "bestellen" hiernaast. 


03
sep
2014

Hiswa

Vrijdag en zaterdag sta ik op de HISWA om het boek te promoten. Nog 400 boeken en de eerste druk is helemaal uitverkocht. 


18
aug
2014

Na 2 jaar weer gezeild

Voor het eerst in 2 jaar hebben we weer gezeild. Een charter rond de baai van Napels en de Amalfikust. Wat ongelooflijk lekker en wat kregen we weer de kriebels...


15
juli
2014

"Vijftig tinten Blauw" in de Nautique

"Vijftig tinten Blauw", in de Nautique. 


22
apr
2014

Vaarkrant de Telegraaf

Zaterdag as komt "Vijftig tinten Blauw", in de Vaarkrant van de Telegraaf. Hou de zaterdageditie in de gaten. Het is voor het eerst dat we in zo'n grote oplage staan.


09
apr
2014

Lezing "De Maas"

We hebben een lezing op onze koninklijke roei- en zeilvereniging "De Maas" gegeven. Mooie opkomst, veel te gezellig en veel animo voor het boek. We hebben voorzitter Jacob van der Groot een gesigneerd exemplaar overhandigd voor de bibliotheek. Hartelijk dank voor jullie enthousiasme! 


14
mrt
2014

Promotie

Na een succesvolle Hiswa, waar we een aantal keer mochten presenteren in het Zeiltheater, komen we in de Vaarkrant van de Telegraaf. Voor het eerst promotie in een blad met een hele grote oplage. Benieuwd! 


28
jan
2014

En Dan Nog Even DIt

Donderdag a.s. zijn we uitgenodigd bij RTV Oost voor het televisieprogramma: En Dan Nog Even Dit. De regisseur wilde ons eigenlijk alle vier in de show hebben. Daar twijfelden we wat aan, dus we vroegen de mannetjes om hun mening: "VET!!" We gaan dus met z'n vieren... Donderdag 17:20 live!


13
jan
2014

Boot Düsseldorf

Zondag a.s. ben ik op Boot Düsseldorf, waar ik op de stand van ISTEC ons boek promoot. ISTEC is de ontwerper van de Parasailor. Dat is het zeil hiernaast op de foto, waar wij veel plezier van hebben gehad tijdens onze reis.


18
dec
2013

Al 400 verkocht!

Een kleine 400 boeken zijn verkocht, dat hadden we nooit gedacht! Iedereen onwijs bedankt voor jullie enthousiaste reacties en het bestellen.


04
dec
2013

Te koop bij Observator

'Vijftig tinten blauw', is vanaf volgende week ook te koop bij Observator in Rotterdam en L.J. Harri in Amsterdam. L.J. Harri en Observator zijn boekhandels gespecialiseerd in Zeilen, Zeilreizen, Kaarten, Pilots etc etc. Hartstikke leuk dat Jan Maat en Klaas Jan Hoeve ons boek zo enthousiast ontvangen hebben.


28
nov
2013

Zilt magazine

Zilt magazine heeft 'Vijftig tinten blauw' enthousiast ontvangen. Kijk eens op http://www.ziltmagazine.com/zilt92/ (blz. 78) Er staat ook een leuk stukje in het voorwoord ('reflectie').


27
nov
2013

Eerste reacties

De eerste reacties stromen binnen. Heerlijk. "Het blauwe toetje", "Ik kom nergens meer aan toe", "Verplichte kost voor alle dromers", "Ik ben geen zeiler, maar na de eerste 100 pagina's wil ik ook vertrekken". We hopen dat iedereen er enorm van geniet, wij genieten van jullie reacties. Hartelijk dank...


24
nov
2013

Ze zijn binnen!

Yes! Vrijdagmiddag kwam er een gigantische vrachtwagen voorrijden met onze boeken. Best een emotioneel moment, zo lang aan gewerkt en naar uitgekeken. De eerste 100 boeken zijn verstuurd!


19
nov
2013

STRESS!

STRESS! Er is iets mis gegaan met het vouwen van de omslag. Gelukkig kan het probleem snel worden opgelost. De omslag wordt nu opnieuw gedrukt en als het goed is, krijgen we het boek vrijdag in handen. Alle vroege bestellers: nog even geduld alsjeblieft!


17
nov
2013

Eerste 50 verkocht!

De eerste vijftig 'vijftig tinten blauw' zijn verkocht! Dank voor jullie bestellingen. Woensdag gaan we de eerste vijftig boeken inpakken en verzenden.


14
nov
2013

Voorproefje

Neem alvast een kijkje in het boek via deze link.


13
nov
2013

Naar de drukker

Het boek wordt op dít moment gedrukt! Volgende week verschijnt 'vijftig tinten blauw'! Bestel nu alvast en zorg dat je 'm als eerste in huis hebt!